top of page

OVER PLAYBETTER

Bij PlayBetter merkten wij dat er iets ontbrak in de trainingen van vrijwilligers die bij voetbalclubs werkten. Deze toegewijde vrijwilligers, hoewel vol passie, worstelden soms met een gebrek aan tijd en energie. Ze deden alles wat ze konden, maar het leek alsof de dagen nooit genoeg uren hadden. Spelers kregen niet altijd alle subtiele nuances van tactiek mee, en de mentale aspecten van het spel, zoals het omgaan met teleurstelling en onrecht, werden vaak over het hoofd gezien.

Het begon allemaal met een eenvoudig idee: wat kunnen wij doen om deze spelers te ondersteunen? En zo ontstond PlayBetter - een plek die zich niet alleen richtte op de fysieke training van spelers, maar ook op de geestelijke en mentale voorbereiding op het voetbalveld. Laat de jeugd groeien en spelen, en coach deze jonge spelers op punten waar dat nodig is en maak zaken bespreekbaar. Bespreek met de jeugd waar zij plezier aan beleven en waar ze voldoening uithalen, in plaats van te focussen op wat ze moeten doen.

Over

Dave 

  • Instagram

Dave is een voetbaltrainer en coach bij de voetbalschool PlayBetter in Capelle aan den IJssel. Met een onmiskenbare passie en volledige toewijding brengt hij zijn kennis en ervaring over op de jeugd. Zijn inzet is grenzeloos en zijn overtuiging aanstekelijk, waardoor hij niet alleen vaardigheden, maar ook een ware liefde voor het spel overbrengt op de volgende generatie voetballers. Met Dave aan het roer leren jonge spelers niet alleen technieken, maar ook de waarden van teamwork, doorzettingsvermogen en enthousiasme voor het spel. Hij is een inspiratiebron voor hen die streven naar excellence op en buiten het veld. 

professionele coach voetbaltrainer capelle aan den ijssel en omstreken
bottom of page