top of page
IMG_8116.jpeg
IMG_8116.jpeg

Bij Voetbalschool Playbetter geloven we dat iedere jonge voetballer de kans moet krijgen om zijn of haar vaardigheden en passie voor voetbal te ontwikkelen. Onze visie is dan ook om een voetbalschool te zijn die niet alleen gericht is op het aanleren van voetbaltechnieken, maar ook op het ontwikkelen van de persoonlijkheid en zelfvertrouwen van elke speler.

We willen jonge voetballers leren om op een positieve manier met elkaar samen te werken en te communiceren, zodat ze niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten als team kunnen functioneren. Daarnaast willen we onze spelers inspireren om zelfstandig te werken aan hun voetbalkwaliteiten, zodat ze ook buiten de trainingen en wedstrijden om hun vaardigheden kunnen verbeteren.

We geloven in het belang van een gezonde levensstijl en fysieke fitheid voor voetballers, en daarom willen we onze spelers aanmoedigen om ook buiten de voetbaltrainingen te sporten en te bewegen.

Kortom, onze visie is om een voetbalschool te zijn waar jonge voetballers niet alleen leren om betere voetballers te worden, maar waar ze ook werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen, en waar ze gemotiveerd worden om gezond en fit te blijven.

Logo Playbetter
bottom of page