top of page
Voetbalschool  Playbetter in capelle aan den ijssel is enthousiast om scholen te bezoeken en boeiende clinics te verzorgen voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8. Onze missie is om de speelervaring van kinderen te verbeteren en tegelijkertijd educatieve elementen te integreren.
Onze ervaren instructeurs zorgen voor interactieve en plezierige sessies, waarbij kinderen worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan verschillende spelactiviteiten. Door middel van leuke oefeningen en uitdagende spellen stimuleren we niet alleen fysieke vaardigheden, maar ook teamwork, communicatie en probleemoplossend vermogen.
Of het nu gaat om sportclinics, creatieve workshops of andere leuke activiteiten, PlayBetter past zich aan de behoeften en interesses van elke groep aan. We geloven dat spelen een essentieel onderdeel is van het leerproces en streven ernaar om een positieve impact te hebben op het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

Als uw school geïnteresseerd is in het ontvangen van PlayBetter voor een onvergetelijke clinic, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we een programma op maat maken dat aansluit bij de specifieke behoeften en doelstellingen van uw school en de verschillende leeftijdsgroepen. We kijken ernaar uit om samen met uw leerlingen een fantastische speelervaring te creëren.
De kinderen hebben genoten en er thuis enthousiast over verteld!
Beeldmerk_De_Vijfster.jpg
Contrabas logo app3.jpg
logo_klim-op.png
logo-wonderwind-xsmall.png
sportief-capelle-logo-nieuw.jpg
bottom of page